Ενεργοποίηση Ιδρυματικού Λογαριασμού για τους Φοιτητές του Μεταπτυχιακού

Όλοι οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους είναι ενεργοί, μπορούν να ξεκινήσουν την διαδικασία ενεργοποίησης ακαδημαϊκού λογαριασμού σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες noc.uowm.gr

Ενεργοποίηση ιδρυματικού λογαριασμού: Η πρώτη ενέργεια που πρέπει να κάνετε οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας στη Γραμματεία του Τμήματός σας, είναι να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση uregister.uowm.gr για να ενεργοποιήσετε τον ιδρυματικό λογαριασμό σας.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 • Μπαίνετε στη σελίδα uregister.uowm.gr και πατάτε στο “Ενεργοποίηση λογαριασμού τώρα!“
 • Επιλέγετε “Είμαι φοιτητής” και πατάτε στο “Έναρξη ενεργοποίησης“
 • Εισάγετε ΜΟΝΟ τον αριθμό του κινητού σας και πατάτε στο “Επόμενο”. Προσοχή: δεν χρειάζεται να βάλετε και τα δύο στοιχεία, αρκεί μόνο ο αριθμός κινητού.
 • Στην επόμενη φόρμα πρέπει να εισάγετε το PIN που λάβαμε με sms ή με email
 • Τέλος πρέπει να ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης του ιδρυματικού σας λογαριασμού. Με τον ορισμό του κωδικού, ολοκληρώνεται η ενεργοποίηση του ιδρυματικού σας λογαριασμού και μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Μην ξεχάσετε να σημειώσετε και κρατήσετε σε ασφαλές μέρος το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης.
 • Το username σας είναι και ο Αριθμός Μητρώο σας.

Αν χρειαστεί, ή αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση, διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες.

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες όπως:

 • Ηλεκτρονική Γραμματεία όπου κάνετε τις δηλώσεις για κάθε εξάμηνο και βλέπετε τα μαθήματα που έχετε ή δεν έχετε περάσει.
 • Ακαδημαϊκή Ταυτότητα (πάσο) κάνετε την αίτηση σας για να παραλάβετε το πάσο σας, διαβάστε τις αναλυτικές οδηγίες
 • e-class
 • webmail Παροχή Λογαριασμού Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου, το Τμήμα Μηχανοργάνωσης παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με διευθύνσεις της μορφής: username@uowm.gr όπου “username” είναι το όνομα του ιδρυματικού λογαριασμού του χρήστη. Ο χρήστης έχει πρόσβαση στα μηνύματά του με το όνομα χρήστη και τον κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού (Η δημιουργία και η πρόσβαση στον ηλεκτρονικό λογαριασμό σας, θα είναι δυνατή σε
  χρονικό διάστημα περίπου 1-3 ωρών, μετά το τέλος της διαδικασίας ενεργοποίησης του Ιδρυματικού σας Λογαριασμού (Uregister).

Επαναφορά κωδικού πρόσβασης:

Σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό σας, μπορείτε να κάνετε επαναφορά του στη διεύθυνση mypassword.uowm.gr

Ανάκτηση κωδικού – Αρχική σελίδα


Ανάκτηση κωδικού με email


Ανάκτηση κωδικού με sms

 
 
 
 
Η Γραμματεία του Δ.Π.Μ.Σ.
Skip to content